Barcelona Digital Talent

2020 11 27 neus budesca2El 27 de novembre, la professora Neus Budesca va fer una sessió de Reorientació de professionals i captació de talent per al sector TIC.

Neus Budesca, professora del departament d'Informàtica del nostre institut, va fer la xerrada com a membre de dones del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica (COEINF) per la comarca de la Ribera d'Ebre.

Aquest iniciativa sorgeix del programa Barcelona Digital Talent per promoure l’ocupació i la reorientació professional en el sector TIC, un sector emergent i estratègic amb gran demanda de professionals, per apropar-se a la realitat del sector i a les oportunitats que ofereix. A més de la xerrada de la Neus, s’oferiren tallers, també virtuals, sobre àrees temàtiques i perfils digitals associats amb major demanda.

La iniciativa s’adreçà tant a persones en recerca de feina com a professionals en actiu, que volien reorientar-se cap a professions i perfils tecnològics amb moltíssima demanda per part de les empreses. I va fer una atenció especial a les dones, que són minoritàries en aquest sector, perquè s’animessir a entrar-hi ja que ofereix molt bones possibilitats. 

2020 11 27 neus budesca

2020 11 27 neus budesca 2