La Rosa B., el Miquel, la Rosa M. i la Isabel es jubilen

Ahir, últim dia del curs 2023-24, més de 110 persones, entre professors, exprofessors i membres del PAS, vam fer el dinar de final de curs que, com cada any, és el moment de celebrar l’acte de jubilació de les persones que acaben la seva vida docent al centre. Enguany han sigut la Rosa Batalla, el Miquel Àngel Díaz, la Rosa Manchobas i la Isabel Tuset.

La Rosa Batalla va venir a l’Institut fa 27 anys, i ha fet de professora i cap del Departament d’Educació Física, tutora i, aquests darrers anys, de coordinadora de mobilitat i cooperació Internacional. També ha participat durant molts cursos com a professora acompanyant de sortides.

El Miquel Àngel Díaz ha sigut professor del Departament d’Orientació del Jaume Huguet durant nou anys i, alguns, també ha fet de tutor d’ESO i cap-coordinador.

La Rosa Manchobas ha exercit al nostre institut durant 26 cursos com a professora del Departament de Matemàtiques. Alguns anys també ha sigut cap d’aquest departament, i tutora d’ESO i Batxillerat; des del 2019 és cap coordinadora de matemàtiques. A més, ha format part de la Comissió avaluadora de les Proves d'accés a cicles formatius i ha fet de tutora de personal interí.

Finalment, la Isabel Tuset ha treballat al Jaume Huguet durant 27 anys, fent de professora del Departament d’Orientació. A més de fer classes a l’ESO, ha sigut tutora i, alguns anys, cap del seminari d’Orientació i cap del Departament d’Orientació. També ha sigut coordinadora amb responsabilitats d’atenció a la diversitat.

Després del dinar, el director, Josep M. Soler, els va lliurar un record en nom del centre i el regal de part de tots els companys i excompanys. Tot seguit, representants de cadascun dels departaments els van dedicar unes paraules rememorant la seva trajectòria professional i humana a l’Institut.  

Rosa Batalla, Miquel, Rosa Manchobas i Isabel, desitgem que aquest nova etapa que ara tot just enceteu sigui molt profitosa! Penseu que heu deixat una bona petjada al centre, que us trobarem a faltar i, sobretot, que us esperem pel Centenari del Jaume Huguet perquè sempre serà casa vostra. Molta sort d’ara en endavant!

#TotsSomJaumeHuguet #SempreSereuJaumeHuguet