Graduació de 2n de BAT 2023 

El divendres 16 de juny vam celebrar l’acte de graduació de 2n de Batxillerat a la pista coberta de l’Institut. Va ser un acte ben especial, emmarcat per la cançó Coti x Coti, que va donar entrada als tutors dels dos cursos: la professora Marta Alonso, de 2n A, vestida de pubilla, i el professor David López, de 2n B, vestit d’hereu. L’acte va  seguir un guió marcat per les “tradicions”, tal com es van encarregar d’explicar ells mateixos durant l’acte. 

Una de les tradicions de les festes del Jaume Huguet és l’actuació de l’orquestra del centre, que va donar pas al discurs de comiat dels alumnes de 2n A; la Maria Franquès, el Teo Milán i l’Adrià Rubio van ser els encarregats de llegir-lo i de presentar la coreografia que tot el grup ens va preparar.

Tot seguit es va fer un reconeixement a tots aquells alumnes que han tret un excel·lent en el treball de recerca; el cap d’estudis del centre Jordi Serra va lliurar els diplomes als 33 alumnes que han tret un 9 o un 10 en el treball, cosa que mostra l’excel·lència i l’alt nivell del nostre Batxillerat. Són: Tiago Amarelle, Dúnia Andavert, Raquel Armengol, Marta Becerra, Júlia Blanch, Paula Blanch, Júlia Bosch, Maria Cañadilla, Leonor Chesé, Aina Domingo, Jan Duran, Saad El Ghazi, Sara Figueras, Maria Franquès, Eulàlia Gil, Aleix Ladera, Gemma Magre, Jan Marimon, Teo Milán, Adai Niubó, Arnau Niubó, Iona Porta, María Porcel, Bruno Puertas, Andriy Rudyy, Pol Salvador, Jordi Santamaria, Ivet Serra, Xènia Serra, Marta Tarragó, Arnau Torné, Georgina Vilà i Francesca Viñas. 

A continuació, Raquel Armengol i l’Aina Domingo, en representació dels alumnes de 2n B, van llegir el discurs de comiat del seu grup.

Un dels moments més esperats de tota graduació de 2n de Batxillerat és el repartiment dels diplomes d’excel·lència i les matrícules d’honor de Batxillerat; el director, Josep Maria Soler, les lliurà a Tiago Amarelle, Dúnia Andavert, Marta Becerra, Júlia Blanch, Maria Cañadilla, Maria Franquès, Teo Milán, Adai Niubó, Arnau Niubó i Marta Tarragó.

Després va venir el moment central de la festa, el lliurament de les orles; per fer-les, enguany vam comptar amb l’ajut d’un dels alumnes de la promoció, el Teo Milán, que es va oferir a fer ell mateix les fotografies. Van entregar les orles el director i el cap d’estudis.

Per anar acabant l’acte, una altra peça musical de l’orquestra va donar pas a un dels moments emotius en tota graduació de Batxillerat: el moment d’acomiadar les alumnes que marxen de l’orquestra; enguany són la Raquel Armengol, la Maria Cañadilla i la Gemma Magre, a les quals el director de l’orquestra Felip Brunet agraí la dedicació i els lliurà un detall com a record.

El discurs de cloenda del director que, com no podia ser d’una altra manera va acabar amb la seva frase “tots som Jaume Huguet”, va donar pas a la mateixa cançó del principi Coti x Coti, ballada aquest cop per professors i professores i que serví per acabar d’una manera festiva aquest acte de graduació.

Enhorabona, nois i noies de 2n de Batxillerat! Sabeu que aquí teniu casa vostra, i esperem que recordeu sempre aquesta festa i el vostre pas per l’institut!