Graduació cicles formatius 2022-23

2023 06 15 GRADUACIÓ FP 01 ret

A la pista coberta de l’Institut, el 15 de juny es va fer la festa de graduació de la 99a promoció de formació professional de l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball. Van presentar l’acte els alumnes Claudia Adrián, Natasha García, Sara Caballer, Sergio Rey i Valentino Bongiorno. Per començar, el director del centre, Josep M. Soler, va adreçar unes paraules d’agraïment als joves que acaben etapa a l’Institut.

En primer lloc, el director, Josep M Soler, i la cap d’estudis d’FP, Montse Velasco van repartir els diplomes als millors expedients de cada curs, tant de primer com de segon. Els millors expedients per famílies professionals van ser per a:

-Família de Comerç i Màrqueting: del CFGM d’Activitats Comercials: Màximo Martínez Puertas de 2n i de 1r Gema Maria Mendieta Alvia; del CFGS de Transport i Logística de 1r ha estat Kristin Julieth Patiño Galarraga i de 2n Joel Baltà Caixal. Del PFI d’Auxiliar de Comerç i Atenció al públic Basma Dakiouak.

-Família de Sanitat: del CFGM de Cures d’Auxiliars d’Infermeria, Ona Rosich Martí del torn de matí i Gloria Marcela Montenegro Orrego, del torn de tarda.

-Família d’Administració i Gestió: del CFGM de Gestió Administrativa la Eva Solanes Queralt de 2n i el Xavier Àvila Alcaina de 1r. Del CFGS d’Administració i Finances, Laia Gatell Guillemat de 2n i Eudald Forès Civit de 1r. 

-Família d’informàtica i comunicació: del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de 2n, Marc Padró Busquets Ros i de 1r, Fabio Amarelle Rodrigues. I del CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, Iker Tintor Caba de 2n i del CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en la Xarxa de 1r, Sergi Pérez Sagalà. Finalment per la FP Bàsica d’Informàtica d’oficina, David Fenoy de Miguel.

-Família d’Indústries extractives: CFGM d’Excavacions i Sondatges de 1r, Ivan Espelt Benaiges.

-Família de Fabricació Mecànica: del CFGM de Mecanització, Gerard Sanabra Miquel de 2n i de 1r Aitana Guijarro Martínez. Del CFGM de Soldadura i Caldereria, Ferran Delgado Falomí de 2n i de 1r Adrià Sales Romero. Del CFGS de Disseny en Fabricació Mecànica, de 1r, Nil Bellido Mira i de 2n, Dídac Vallès Boldú. Del CFGS de Programació de la Producció en Fabricació Mecànica de 1r Adrià Gallego Belmonte i de 2n Jordi Vallvé Sarra.

-Família d’Instal·lacions i Manteniment: del CFGS de Mecatrònica Industrial del 2n curs Joan Maria Rúa Emilio i de 1r Joan Ferreiro Vercher. 

-Família d’Electricitat i Electrònica: CFGM d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques, de 2n Alejandro Leiva Bueno i de 1r Samuel Ruiz Ballesteros. Del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial, Ali Dahraoui de 2n i de 1r Rubén Morejón Pulido. Del PFI d’Auxiliar de Muntatges d’Instal·lacions Elèctriques d’Aigua i Gas, Gabriel Álvarez Fernández.

-Família d’Esports: del CFGS d’Ensenyament i Animació Socioesportiva Julen Tiscar Sánchez i de 1r Aleix Vives Esplugues. 

Després es van lliurar les beques ANESPRO, patrocinades per dues empreses col·laboradores amb la fundació, Essity i Infordisa. La representant d’Essity, Alda Ollé, directora de recursos humans, lliurà les beques econòmiques per als millors expedients que inicien un CFGS industrial i que provenen d’un CFGM. Aquest any corresponen a: per al CFGS d’Automatització i robòtica per al Pol Avellà Vivancos i a Quim Prats Cases per al CFGS en Mecatrònica Industrial. Tot seguit, el representant d’Infordisa, Jordi Ferrando, lliurà la beca per al CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en la Xarxa per a Gerard Anton Moreno Gràcia, que prové del CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

També es van lliurar diplomes de participació als deu alumnes que han estat seleccionats per fer un Erasmus de CFGM a Sicília i que són: Rubén Ramos Gómez, Àlex Neff Vilarrubí, Gerard Sanabra Miquel, Maria Ros López, Cristian Romero Iglesias, Mar Domingo Ujarte, Pau Fuguet Garcia, Michel Anthony Chaguay Vargas, Aitana Moreno Trulla i Eva Solanes Queralt. Com que ells estan en aquest moments fent l’estada, va recollir els diplomes alguns familiars seus. Finalment, es va reconèixer l’alumna Núria Magrané Roset que va fer un Erasmus de CFGS a Suècia.

Tot seguit es va fer un reconeixement als alumnes que han obtingut medalla en els diversos campionats de CatSkills que s’han fet aquests darrers dies; són:

-Primer premi de l'Skill de l'especialitat de soldadura per a Juan Manuel Echeverri Gómez

-Primer premi de l'Skill de Mecanitzat amb fresadora per a Arnau Martínez Feliu

-Primer premi de l'skill de Robòtica Möbil per a Miguel Angel Arispe Vargas i Pol Avellà Vivancos

-Segon premi de l'skill de Disseny de Producte industrial per a Nil Bellido Mora

-Segon premi de l'skill de Robòtica Col laborativa per a Marc Arasil Casamitiana i Pol Avellà Vivancos

-Tercer premi de l'skill de Mecatrônica per a Marc Arasil Casamitiana i Vicenç Miró Bonet

Finalment es van lliurar les orles a tots els i les alumnes que acaben la seva etapa educativa al nostre centre. Van anar pujant tots a l’escenari i van rebre les orles de mans del seus tutors.

Enhorabona als guardonats i us desitgem molta sort en el vostre futur, tant professional com personal! Esperem que us hi hàgiu sentit ben acollits perquè #TotsSomJaumeHuguet!