Graduació de 4t d'ESO

2022 06 17 GRADUACIÓ 4ESO ORLES El divendres 17 de juny a la tarda vam fer l’acte de graduació dels grups de 4t d’ESO a la pista coberta de l’Institut.

Els alumnes presentadors, Berta Pedret, Isona Ferré i Derek Vidal, van anar donant pas als participants en la gala, que va començar amb la interpretació de la cançó “Dérriere le Brouillard” per part de la professora Ingrid Cano, acompanyada per l’orquestra de l’Institut, dirigida per Joan Miquel Simon, i la coral d’alumnes i professors.

Tot seguit, un grup d’alumnes de 4t van fer un regal en forma de coreografia de la peça “Make it shine”, i la coral va interpretar la cançó “Quan sigueu grans” del musical Matilda que s'ha representat enguany. Finalment, el professor Felip Brunet, va acomiadar el Blai Singla, l’alumne de l’orquestra que enguany deixa el centre.

Després d’aquest inici musical, van continuar les emocions, les alegries i també els comiats, ja que aquests alumnes acaben una etapa educativa i en començaran una altra, alguns a l’Institut mateix i uns altres fora.

A continuació, van llegir un discurs conjunt companys dels diferents grups: de 4t A, la Berta Tibau i l’Arnau Pi; de 4t B, la Meritxell March i el Mohamed El Ghazi, i de 4t C, l’ Àlex Gómez i la Iris Muñoz. I a continuació van venir les paraules dels tutors de 4t, Kira Menén, Sandra Cortina i Carlos Baglietto.

Va continuar la festa amb el lliurament dels premis d’excel·lència als alumnes que han acabat l’etapa amb les millors notes; són: Laia Camell, Clara Cano, Nerea Crespo, Affak Douar, Alba Escandell, Alba Fàbregas, Isona Ferré, Noa Mañas, Núria Mínguez, Blai Singla, Iris Tigua i Berta Tibau. El director els va lliurar un diploma acreditatiu del guardó.

I va arribar després el moment més esperat de la gala, quan el cap d’estudis adjunt, David López, i el tutor de cada grup van repartir les orles a tots els alumnes que es graduen d’ESO al nostre centre.

I, per acabar l’acte, el director, Josep Maria Soler, dedicà unes paraules de comiat a tots els alumnes, familiars i professors assistents a l’acte.

Enhorabona, nois i noies, per haver tancat una etapa educativa; esperem que, els que l’any vinent ja no sereu entre nosaltres, recordeu sempre el centre perquè #SempreSereuJaumeHuguet! I als que continuareu aquí els estudis, que passeu unes bones vacances i fins el curs vinent!