Graduació d’ESO

GRADU ESO 5 Avui, 11 de juny, s’ha celebrat l’acte de graduació dels alumnes d’ESO a la pista coberta de l'Institut. Els que han anat a Lloret de Mar a fer activitats aquàtiques estaven cansats i rendits però s’han mudat bé per anar a la seva festa de final d’etapa.

Una bona colla d’alumnes, l’Alan Neff, el Roger López, el Teo Milan, la Raquel Armengol, l’Ariadna Ferré, l’Adrià, el Fran, el Francesc Invernon i la Paula Bautista s’han anat intercalant els torns de presentació i de conducció de l’acte.

Han començat dient que aquesta no seria una graduació convencional i és que, efectivament, fins quasi a l’últim moment no han sabut que, gràcies a l’aixecament de les restriccions que va fer el Procicat fa uns dies, podrien estar acompanyats per familiars en un dia tan especial. I això els ha fet estar molt contents.

També han afegit que seria una graduació senzilla, ja que les circumstàncies sanitàries han condicionat l’acte i els han marcat el seu últim any i mig a l’ESO. 

Les diverses classes han anat pujant a l’escenari a recordar alguns dels moments viscuts, a explicar anècdotes, a parlar d’alguns professors i a fer un discurs de comiat. Tots han acabat donant les gràcies als companys, professors, conserges i personal de secretaria perquè els han ajudat molt en el seu pas per l’ESO i, com diu el nostre director, han acabat amb un: “On estareu millor que aquí!”

Tot seguit, dues de les tutores, Kira Menén i Elisenda Saperas, els han adreçat unes paraules en nom de tot el professorat.

Durant tot l’acte s’han anat intercalant diverses actuacions musicals de l’orquestra de professors i, per acabar, s’han lliurat les orles als diversos grups de 4t d’ESO.

Nois i noies, esperem que aquest final de curs el recordeu sempre i, als que continuareu estudis al Jaume Huguet, us diem fins el curs que ve, i als que no, esperem que tot us vagi molt bé. Sort d’ara en endavant!