Graduació de la promoció de Batxillerat 2019-2021

2021 06 11 grad bat 4 Avui, 11 de juny, s’ha celebrat l’acte de graduació dels alumnes de Batxillerat a la pista coberta de l'Institut. Tota la promoció estava molt contenta perquè, gràcies a l’aixecament de les restriccions que va fer el Procicat fa uns dies, han sigut dels primers grups que hauran pogut estar acompanyats per familiars en un dia tan especial!

La majoria dels que s’han graduat han fet l’ESO al centre i això vol dir que han passat sis anys de la seva vida entre aquestes parets; esperem que això els hagi marcat i que portin sempre el Jaume Huguet dins el cor!

A més, la seva haurà estat una de les promocions més especials de la història, ja que van viure una part del 1r de Batxillerat en confinament total, i el 2n l’han passat entre classes virtuals i presencials. Però ara ja tot s’ha acabat i toca celebrar-ho.

L’acte de graduació també ha sigut diferent, començant pels presentadors, que enguany no han pogut ser dos alumnes, com els darrers cursos, sinó que han sigut dos dels tutors, la Lilian Borràs Vallverdú i el David López Córdoba, que s’han encarregat de conduir una gala que ha tingut com a fil conductor l’humor d’una entrega de "Premis Jaumets" que han servit per recordar algunes anècdotes i els millors moments passats per aquests alumnes durant el Batxillerat.

S’ha reconegut l’esforç i la dedicació dels alumnes que han aconseguit un 9 o un 10 en el treball de recerca: Sara Castellnou, Montse Castellón, Jordi Ferré, Núria Fonts, David Gil, Xènia Guimet, Judit Guinovart, Joan Arnau Jutglar, Adrià Martín, Judit Xiangguo Martínez, Ariadna Montalà, Paula Olivé, Alba Ollé, David Palau, Júlia Pié, David Rull, Biel Secall, Roger Valls i David Vigil. Ha entregat els reconeixements el cap d’estudis Jordi Serra.

També s'ha sentit la veu dels alumnes, els veritables protagonistes de la vetllada. Han parlat els representants de 2n A, el David Gil i el David Vigil; els de 2n B, Clàudia Puig i Biel Secall, i les de 2n C, la Montse Castellón i l’Alba Ollé. A més, com que el professor i tutor Joan Foguet no ha pogut ser a l’acte, la professora Anna Sans ha llegit un missatge en nom seu.

Un dels moments més esperats de la graduació és aquell en què es reconeix els alumnes que, gràcies a la seva feina constant, han aconseguit arribar a l’excel·lència i han obtingut una nota superior al 9 en la mitjana del Batxillerat. Aquest curs 2020-21 han sigut: Ariadna Montalà, David Gil, Joan Arnau Jutglar, David Palau, Júlia Pié, Jordi Ferré, Hanan Douar i Núria Fonts. Els ha lliurat el diploma de reconeixement de la Matrícula d’Honor el director de l’Institut, Josep Maria Soler.

La banda de música de professors de l’Institut ha acompanyat l’acte i, entre d’altres, han interpretat una cançó amb la professora Íngrid Cano com a solista.

I, finalment, ha arribat el moment més esperat quan el cap d’estudis i el director han lliurat les orles a la promoció 2019-2021 del Batxillerat de l’Institut Jaume Huguet, la que segurament podem batejar com a Promoció COVID.

Amb les paraules de comiat del director ha acabat aquest acte. Des d’aquí també volem donar l'enhorabona a tots els que heu rebut alguna distinció, desitjar-vos molta sort a tota la promoció i recordar-vos que SEMPRE SEREU JAUME HUGUET!