Graduació de l’alumnat de cicles formatius

2021 06 10 graduació cicles 6 Avui, 10 de juny, s’ha celebrat l’acte de graduació de l’alumnat de cicles formatius a la pista coberta de l'Institut. Estaven molt contents perquè, gràcies a l’aixecament de les restriccions que va fer el Procicat fa uns dies, han sigut dels primers grups que hauran pogut estar acompanyats per familiars!

Ha estat la graduació de la 96a promoció de la formació professional de l’Antiga Escola del Treball de Valls, una escola amb una llarga trajectòria en la formació professional a Valls i comarca.

L’acte ha començat amb el lliurament dels diplomes als millors expedients de cada curs, tant de primer com de segon de cada cicle. El repartiment s’ha fet per famílies professionals i els han entregat el director, Josep M Soler, i la cap d’estudis d’FP, Montse Velasco. Han sigut per a:

- Família Professional de Comerç i Màrqueting del CFGM d’Activitats Comercials: OSCAR VIDAL ÀLVAREZ de 2n i DAVID GARCIA SEGOVIA de 1r.

- Família Professional de Sanitat: CFGM de Cures d’Auxiliars d’Infermeria, torn de tarda: SABINA GUTIÉRREZ CALDERON i ANDREA PAN OGEA; torn de matí: ALICIA CABEZAS CABEZAS i PAULA GARCÍA MEDINA.

- Família Professional d’Administració i Gestió. CFGM de Gestió Administrativa: PAULA PEÑA LEÓN de 2n i NÚRIA IRENE MOLNAR BUTUZA de 1r. CFGS d’Administració i Finances: NÚRIA GARCÍA ARANDA de 2n i EVA SOLÉ PAPIOL de 1r.

- Família d’informàtica i comunicació: CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. 2n curs, IKER TINTOR CABA i de 1r GERARD ANTON MORENO GRACIA. CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en la Xarxa: BIEL ESPOLET DOMINGUEZ de 1r i del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma: de 2n ÀLEX GARCIA JARDÍ

- Família de Fabricació Mecànica. CFGM de Mecanització: JAVIER OLMO GINÈS de 2n i de 1r QUIM PRATS CASES. CFGM de Soldadura i Caldereria: ERIC FERNÁNDEZ de 2n i JUAN MANUEL ECHEVERRI GÓMEZ de 1r. CFGS de Disseny en Fabricació Mecànica: de 1r DÍDAC AMORÓS FERRÉ i JACOB LOZANO ARJONA de 2n, CFGS de Programació de la Producció en Fabricació Mecànica: de 1r ADRIÁN ABAD MARTÍN i de la Família Professional d’Instal·lacions i Manteniment: del CFGS de Mecatrònica Industrial de 1r OSCAR PUIG AGUILAR.

- Família Professional d’Electricitat i Electrònica: CFGM d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques: de 2n ALI DAHRAOUI i de 1r POL AVELLÀ VIVANCOS. CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial SUSANA ALGARRA PUENTE de 2n i de 1r JOSE MARIA CORTÉS ESPINOSA.

- Família d’Esports: CFGS d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de 2n NOÈLIA GÁMEZ SANTOS i de 1r AINA PALAU ALVARO.

Tot seguit, PABLO MORALES PITANNA i l’ALBERT GRANELL LORENZO, exalumnes del nostre institut, ens explicaran la seva experiència a l’estada d’Erasmus al febrer del 2020 a Sicília, on van ser sorpresos per la pandèmia.

A continuació, s’ha fet el lliurament de les beques Anespro per als millors expedients que inicien un CFGS industrial i que provenen d’un CFGM i Batxillerat. Aquest any corresponen a Andreu Montserrat Roig que fa el CFGS en Automatització i Robòtica i Joel Hurtado López que fa el CFGS de la Producció en Fabricació Mecànica, i les ha lliurat el representant d’Essity, Pere Marc Franquet, director de recursos humans de l’empresa. Biel Espolet Dominguez, que prové del CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, ha rebut la beca per anar a fer el CFGS de d’Administració de Sistemes Infomàtics en la Xarxa; li va lliurar l’empresa Infordisa.

Tot seguit s’ha reconegut la tasca al centre dels professors que s’han jubilat darrerament al centre, Àngels Armengol, Lluïsa Barbarà i Lleonard Ruíz.

Finalment, el moment més esperat: el repartiment de les orles a tots els grups que es graduen enguany.

Enhorabona, nois i noies, per la vostra graduació i esperem que el vostre pas per l'Institut Jaume Huguet sigui l'inici d'una bona carrera professional.