Jubilació dels professors Félix Fernández i Carles Mir

Va ser en el marc del ja tradicional dinar de final de curs, i l'acte va aplegar una vuitantena de professors i exprofessors, que van voler acompanyar aquests dos professors que han dedicat quasi mitja vida a l'Institut.

El Félix Fernández va iniciar la seva carrera docent a mitjans dels 80 i va ser professor de la família professional d'electricitat des de l'any 1992. Impartí també la matèria d'Electrotècnia al nostre Batxillerat tecnològic i, des de sempre, va ser molt apreciat pels seus alumnes. Dels quasi trenta-cinc anys de docència, fent la mateixa tasca, la d’ensenyar, reconeix que es quedarà amb el dia a dia a classe amb els alumnes i alguna alumna –poques, en l’especialitat elèctrica-, que li han contagiat la seva il·lusió i les seves ganes d'aprendre. Unes ganes d'aprendre que, a partir d'ara, podrà dedicar a reprendre les seves aficions artístiques.

El Carles Mir va iniciar la seva carrera docent a l'Institut fa prop de 20 anys, i ha estat l'ànima dels nostres Programes de Formació i Inserció (PFI). Molts joves s'han reintroduït al sistema educatiu després de fer un PFI al nostre centre de la mà del Carles, que els introduïa en l'art de voler aprendre i treballar cada dia per ser una mica millors i obtenir una qualificació professional. El Carles i la seva feina han donat sentit al nostre PFI, transferint coneixements i ajudant a adquirir competències al seu alumnat, millorant-los l'autoestima i ajudant-los a construir el seu itinerari professional, que en algun cas ha projectat el seu alumnat fins a estudis universitaris.

Abans del dinar, el director del centre i companys dels dos professors jubilats, els lliuraren una placa de reconeixement i un obsequi de comiat en representació de tot el claustre.

Molta sort en aquesta nova etapa que ara comenceu. Us la mereixeu!

 

{joomplucat:129 limit=2}