Graduació FP 2019

L'acte ha estat tot un èxit ja que la sala s'ha omplert amb els alumnes que acaben una etapa al centre, els seus familiars i també amb alumnes dels cursos de 1r que han volgut acompanyar-nos.

A més del lliurament de les orles de la promoció 2017-2019 a tots els grups de 2n, s'han lliurat diplomes de reconeixement als millors expedients acadèmics de cada curs. També s'ha fet un reconeixement a la participació en projectes d'Innovafp i al fet d'haver estat seleccionat per a una beca Erasmus+ o de mobilitat internacional. Un moment molt especial, ha sigut el reconeixement al Guillermo Jesús Martínez Aguilar, alumne de 2n del CFGS de Disseny en Fabricació Mecànica per la medalla d'or que va guanyar al campionat Spainskills d'FP; també s’ha fet un reconeixement a la resta d'alumnes que hi van participar.

A continuació, Xavi Boleda Boada, exalumne del nostre centre, ha fet una xerrada sobre la seva experiència en el món empresarial i sobre com va arribar a formar part de l'empresa Manufacturing & Test Company Highligth Match, SL. També hi ha hagut espai per a la diversió, amb l'actuació del grup musical Thyme, format per alumnes de Batxillerat del centre.

Un dels moments destacats de l’acte ha estat el lliurament de les beques ANESPRO. Dues són patrocinades per Essity, i corresponen als millors expedients de BAT i de CFGM que volen cursar un CFGS industrial, en aquest cas el de Programació de la producció en fabricació mecànica i el d'Automatització robòtica industrial; les han obtingut Eduard Casany Salat i Elias el Ghalbzouri el Ayadi. Una altra beca, al millor expedient d’un CFGM que vol cursar un CFGS d'informàtica, patrocinada per l'empresa Infordisa de Valls, és per a Joan de la Huerta Planas. Lliuren les beques el President de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira; el director de Recursos Humans d’Essity, Pere Marc Franquet, i el gerent d’Infordisa, Jordi Ferrando.

L'acte ha estat molt dinàmic i distret, i ha acabat amb unes paraules d’agraïment a tots els presents per part del director. Després, s'han sortejat 4 entrades per anar al Salting de Reus i, en acabar l’acte, tothom s'ha pogut fer una fotografia al photocoll preparat per a l’ocasió.

 

Aquí i aquí hi teniu més fotografies!

 

{joomplucat:114 limit=14|columns=3}