Ja han arribat els boc'n rolls!

Reduïm l'alumini

En els darrers mesos, Escoles Verdes ha fet una campanya per conscienciar sobre els riscos mediambientals de l'alumini. En l'àmbit acadèmic, se'n fa servir molt per embolicar entrepans. El propòsit és reduir-ne l'ús i així contaminar menys. Per substituir l'alumini dels esmorzars i fer-ho de la manera més econòmica possible, es va proposar la compra col·lectiva d'embolcalls de molts usos; es va optar pel comercialment conegut com a boc'n roll. El Departament de Dibuix va fer un disseny exclusiu i, a més, s'hi ha incorporat el nou logotip de l'Institut.

L'alumnat podrà adquirir el seu a l'aula quan hi passi Escoles Verdes; el professorat i el PAS trobarà el seu a secretaria. Si algú no va fer la comanda i finalment el vol, n'hi ha alguns de més i es vendran fins que s'exhaureixin. Hi ha dos colors per a escollir: taronja i verd.

Escoles Verdes vol recordar que ara ens hem d'acostumar a fer-lo servir i, per tant, cal conscienciar-se de la necessitat de fer un petit canvi d'hàbits. Igualment, cal tenir en compte els hàbits higiènics: cal rentar-lo correctament i rentar-se les mans abans de tocar el menjar.