Aquesta setmana és la Setmana de l'Alimentació Bio que pretén conscienciar sobre l'alimentació ecològica. Una setmana en què es fan diverses activitats arreu del país amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer a tota la població la producció i l’alimentació ecològiques.
Nosaltres hi hem participat amb l'alumnat de l'optativa de 3r d'ESO Descoberta de l'entorn. Avui hem visitat la botiga del grup de consum La Bajoca, un grup de consum agroecològic i transformador del Camp de Tarragona, creat el 2012. Ens han explicat com funciona l'organització d'un grup de consum i quines són les diferents formes d'etiquetatge dels productes ecològics, de venda de proximitat directa, venda de proximitat de circuit curt, de comerç just i els productes de la Plana de Secà.
Si voleu conèixer més a fons aquest projecte, podeu visitar la seva web aquí i també la de Setmana d'Alimentació Bio aquí. (enllaços a la notícia de la nostra web)
Hem aprofitat la sortida del centre per visitar també Reútil, un espai comunitari vallenc per a la reutilització d’objectes; ens han explicat el funcionament del seu banc de recursos. Podeu consultar el seu perfil d’Instagram aquí
#setmanabio #setmanabio2023 #alimentacioecologica