Fòrum d'Escoles Verdes

2023 11 09 FÒRUM ESC VERDES 11 retEls nostres delegats verds van participar, el passat 9 de novembre, en el Fòrum d'Escoles Verdes que es va fer a Valls i en el qual van participar centres de secundària  del Baix Camp, la Conca de Barberà i l'Alt Camp.

L'objectiu del Fòrum era que l'alumnat s'inspirés amb les idees dels altres instituts verds, que fossin els protagonistes de les seves accions explicant-les a altres centres i que coneguessin iniciatives locals inspiradores que treballen la sostenibilitat, enllaçant la feina que fan des dels centres educatius amb la feina que fa la ciutadania. 

Durant la trobada van visitar els projectes de Càritas, la cooperativa de consum La Bajoca, la cooperativa d'habitatge i locals socials La Titaranya, el projecte de la Reciclaria i l'Hort dels 4 Cantons. Després van participar en un Mercat d'Experiències en el qual cada centre presentava i explicava una de les accions d'Escola Verda que creia més interessants o inspiradores per als altres centres. El nostres delegats van presentar el Mercat d'Intercanvi que es va fer l'any passat.

Al final de l'acte cada centre va adoptar uns compromisos i va reflexionar entorn  dels valors que havien après durant la jornada. 

Alumnes de l'assignatura de Comunicació Audiovisual de 1r de Batxillerat van gravar tots els actes i realitzaran un vídeo de resum del Fòrum.

Aquí trobareu la notícia que n'ha fet TAC12.