Let’s Clean Up Europe

2022 05 05 CLEAN UP14

Aquest matí, els delegats verds que formen el Comitè Ambiental del centre, han participat com a voluntaris organitzadors de l’acte que s’ha fet a la plaça del Pati de Valls que té com a lema “Let’s Clean Up Europe”. Són els següents: de 1r d’ESO, Greta Rué, Arnau Cobos, Maksym Mazur i Jannat Thaina; de 3r d’ESO, Raúl Molinero, Bruno González, Xènia Macia, Leyre Salinas i Emma Morales i de 4t d’ESO: Isona Ferré, Fathallah Taleb i Berta Muñoz,

L’acte és una acció que s’organitza simultàniament en diversos indrets d’Europa i que ha comptat amb la participació dels 11 centres educatius de Valls que formen part del Programa Escoles Verdes.

Primer han anat a recollir brossa pels torrents de Valls; en la neteja hi han participat tots els alumnes de 4t d’ESO, ja que l’activitat forma part del Servei comunitari. Quan anaven arribant al Pati, els nostres delegats verds rebien els diferents grups i organitzaven el recompte de brossa i actualitzaven el marcador. L’exposició de tots els residus recollits serà visible a la plaça del Pati durant tota la tarda.

 

 

 {joomplucat:542 limit=3|columns=3}