XV CONCURS FOTOGRAFIA AMBIENTAL

2022 03 21 póster concurs FOTOGRAFIA EV1.Participants: Pot participar en aquest concurs tota la comunitat educativa del centre (alumnat, professorat, personal administratiu i famílies).

 

2.Temàtica: “Imatges que et remouen la consciència ambiental”. L’objectiu d’aquest concurs és despertar la nostra consciència ambiental: Ens agrada el que observem al nostre voltant? Som realment conscients dels impactes que les nostres accions tenen sobre el nostre entorn? Denunciem-ho!

 

3.Categories: S’estableixen 3 categories: 

1.    Alumnat ESO

2.    Alumnat de BAT, Cicles Formatius i CPPA’s

3.    Professorat, personal administratiu i famílies

 

4.Presentació de les fotografies

Cada concursant ha de penjar la fotografia a les xarxes socials amb l’etiqueta  #JHFOTOGRAFIEMPERCONSCIENCIAR. Si ho desitja, pot etiquetar també l’institut @InsJaumeHuguet

Les fotografies han de ser pròpies, i només s’admet una fotografia per participant. Si alguna persona no usa les xarxes socials, o no les té públiques, pot enviar-la directament al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

5.Termini de presentació 

13 d’abril (dimecres)

 

6.Premis

Es concedirà un primer premi i un accèssit per a cadascuna de les categories. L’entrega de premis tindrà lloc el dia 22 d’abril durant l’acte de Sant Jordi.

 

7.Jurat

Membres de la Comissió d’Escoles Verdes del centre. El jurat resoldrà qualsevol incidència d’acord amb les finalitats generals d’aquesta convocatòria. Aquestes persones no podran participar al concurs. 

 

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.