Projecte Apilo XII

2022 02 10 APILO 1

Com a Escola Verda que som, ens sumem al Projecte Apilo XII. A partir d’ara us convidem a participar en aquesta iniciativa de recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils. 

La normativa europea i estatal estableix que, a partir de l’any 2017, s’havia de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només en recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa, hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa.

Per això, Escoles Verdes ha impulsat la participació en aquest projecte: a l’entrada del centre hem instal·lat el coet APILO, una caixa gran prop de secretaria, on podreu dipositar totes les piles i acumuladors portàtils usats. Es consideren piles i acumuladors portàtils qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que pugui portar-se amb la mà i no sigui industrial ni d’automoció, com ara les piles botó i estàndard i els acumuladors utilitzats en aparells electrònics, petits electrodomèstics i eines portàtils.

Els delegats verds s'encarregaran d'explicar-ho a les tutories i es prepararà un taller a 2n d'ESO per dinamitzar el projecte.

Us animem a participar-hi!

2022 02 10 APILO2