Dia Global d’Accions pel Clima

2020 09 24 ESCOLES VERDES El comitè ambiental del centre us anima a assistir a la concentració pel clima de divendres 25 de setembre a Tarragona.

L'acte de protesta se celebrarà a la plaça de la Font a les set de la tarda, adoptant totes les mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19.

Les entitats ecologistes de Tarragona es planten contra el canvi climàtic i, per això, Fridays For Future Tarragona, juntament amb Greenpeace i GETE-Ecologistes en Acció, han convocat aquest acte de protesta.

Us animem a participar en la concentració perquè és una manifestació que pot decidir el nostre futur. Avui en dia estem vivint una situació d’emergència climàtica molt greu; creiem que és important recordar-ho i conscienciar-nos que el planeta està en risc, que només n’hi ha un i s’ha de protegir.

La “seguda pel clima” s'emmarca dins la convocatòria del Dia Global d’Accions pel Clima, que Fridays For Future, entitat d'àmbit internacional, organitza a escala mundial. Recordem que l’any passat en aquestes dates totes les escoles i instituts públics de Valls vam anar a la plaça del Pati de Valls per demanar als polítics que actuessin davant d’aquesta emergència mundial.