Emergència climàtica!

2019 09 27 VAGA CLIMAEl 27 de setembre l’Institut es va sumar a l’acte de cloenda de la Setmana pel Clima que es va fer al Pati de Valls.

Totes les escoles públiques de la ciutat es van unir per participar en la lectura del Manifest sobre l’emergència climàtica. Les alumnes Raquel Armengol de 3r d’ESO i Anna Samadashivili de 4t van ser les encarregades de llegir la part final; ambdues són membres del Comitè Ambiental de l’Institut.

La resta de membres del Comitè Ambiental també van tenir protagonisme en l’acte ja que van encapçalar la marxa des de l’Institut fins a la plaça del Pati, lloc de trobada de totes les escoles i instituts públics de Valls.

Dies abans l’alumnat d’ESO havia estat elaborant pancartes reivindicatives amb missatges encoratjadors; se’n van arribar a pintar més de 100. La participació de l’Institut va ser multitudinària atès que hi va assistir tot l’alumnat d’ESO i de Batxillerat.

La participació i conscienciació de l’alumnat és una mostra de coratge i de determinació per continuar treballant en la defensa del medi ambient i en la demanda de solucions als dirigents del país i de la ciutat davant la crisi climàtica.

Ha arribat el moment de passar a l'acció: o ara o mai!