La família Addams

2024 04 26 ADDAMS N 26La família Addams: aquest és el musical triat enguany per l’equip de professors que coordinen, des de fa ja anys, el teatre a l’Institut. Una nova producció teatral made in Jaume Huguet que, tal com diu el professor Simón al programa de mà, és “un producte que s’ha convertit en un signe identitari del nostre centre i una fita esperada per molts”.

Aquest muntatge teatral l’han preparat durant tot el curs els alumnes de l’optativa d'Arts escèniques de 4t d’ESO, i es va representar dos dies al Teatre Principal: el dia 24 per als grups de 1r d'ESO C i E, 2n d'ESO i 3r d'ESO D, E i meitat de l'A; el dia 26 al matí, es va fer una representació per als grups de 3r d'ESO B, C i meitat de l'A, 4t d'ESO i 1r d'ESO A, B i D i, al vespre, se’n va fer una altra per al públic en general, amb les entrades exhaurides. 

Les entremaliadures i excentricitats dels Addams que, de ben segur, tots coneixeu a través de les pel·lícules o sèries que heu vist, van ser portades a escena de manera magistral per un elenc d’artistes inigualable. Des d’aquí els felicitem sincerament perquè van fer una actuació magnífica. També cal fer menció dels músics de l’orquestra que, de forma desinteressada, participen cada any en aquest muntatge que implica moltes hores d’assaig. I, evidentment, cal destacar tot l’equip de professors-directors, amb la Claustre Pallarès i el Miquel Simón al capdavant, i la resta de col·laboradors: Rosa Batalla, Carla Carreras, Joan Mestre i Felip Brunet.

ENHORABONA, doncs, a tots els qui heu estat davant en aquest gran espectacle, músics i actors-cantants, i als qui heu estat darrere, directora, atrezzo, maquilladores i coreògrafa. Heu fet una feina magnífica i enguany us heu superat! Heu deixat el llistó dels musicals Jaume Huguet molt amunt! 

Aquí trobareu alguns vídeos de l’espectacle.

- Programa de mà

 

REPARTIMENT

Actors

GÓMEZ ADDAMS: Miquel Carceller Romera

MORTÍCIA ADDAMS: Meritxell Ferreiro Fossas

FÈTID: Hug Plana Porta

WEDNESDAY: Joana Pérez Salvat

ÀVIA: Judith Adserà Cortada

PUGSLEY: Sam Caballero González

MAURICI BEINECKE: Guifré Ferré Cebrian

ALICE BEINECKE: Magalí Álvarez Borràs

LUCAS BEINECKE: Jordi Vilaplana Rovira

LARGE: Oleguer Gavarró Blanch

ANCESTRES: Jared Alarcón Macías, Aidan Browning Anderson Vasile, Yan Baixas Culvi,, Aina Buldó Requena, Luis Manuel, Camacho Blázquez,, Cèlia Chesé Almansa, Eudald Dalmau Cases, Ángel Fernandez Villoria, Shiana Gil Martín, Clara Pedret Marchamalo, Bruna Poblet Fontova, Evelyn Quintana Ortega, Ariadna Ribé Franch, Neus Roset Prats, Ruth Sánchez Martí, Iris Sans Borràs, Laia Serramià Sans, Viktoriya Shevchuk, Dídac Silva Dalmau, Lucía Torbellino Vazquez, Yaroslav Vankevych Vankevych.

 Músics

PIANO: Núria Giménez

VIOLONCEL: Paloma Vicente, Júlia Ollé, Clara Daroca

FLAUTA: Núria Sendra

CLARINET: Felip Brunet

SAXO: Miquel Rubió

TROMBÓ: August Riera

PERCUSSIÓ: Joan Mestre

 

Direcció artística: Miquel Simón i Claustre Pallarès

Direcció musical: Miquel Simón

Direcció escènica: Joan Mestre i Claustre Pallarès

Direcció coreografies: Carla Carreras i Joan Mestre

Adaptació cançons: Miquel Simón

Vestuari, atrezzo, perruqueria i maquillatge: Rosa Batalla

Material atrezzo: Estela Salvadó de l’INS Baix Camp

Col·laboració perruqueria, maquillatge i fotografies: Marina Insa

Col·laboració tècnica imatges: Jared Alarcón

Disseny cartell i portada: Judith Adserà.

Maquetació i disseny programa de mà i entrades: Jordi Serra

Col·laboració fotogràfica: Neus Salvat

Enregistrament audiovisual: Roger Recasens

Suport: Departament de Llengua Catalana, Departament de Música, Departament d'Educació Física, Departament de Soldadura, Departament d’Electricitat