Xerrada de la URV

El 24 de novembre la Universitat Rovira i Virgili va fer una xerrada per als alumnes de 2n de Batxillerat. Van venir dos alumnes a explicar la seva experiència: Francesc Piñol, que fa el doble grau d’ADE i Dret, i Tània Torras que fa el grau d’Infermeria.

Aquesta activitat és la primera de les xerrades del Programa d'orientació acadèmica i professional per a l’alumnat de Batxillerat que té com a objectiu que l'alumnat es faci càrrec de les peculiaritats de quasi totes les universitats públiques de Catalunya sense necessitat de perdre classes per a assistir a les jornades de portes obertes de cada universitat.

Aquestes xerrades serveixen per aclarir-los els dubtes que tenen sobre els diversos graus i sobre el funcionament general de cada universitat. Durant la xerrada, els informen de la posició de la universitat en els diferents rànquings internacionals, de la ubicació i de l'estat de les instal·lacions, i, sobretot, els exposen quins són els graus que imparteixen i els trets diferencials respecte als mateixos graus d'altres universitats. També revisen les notes de tall requerides i els aconsellen sobre les beques que poden demanar.