1a Setmana de la ciència

2023 11 09 CARTELL 1a SETMANA DE LA CIÈNCIALa Setmana de la Ciència és un esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa. Enguany, del 10 al 19 de novembre, un gran nombre d'entitats i institucions organitzaran activitats amb l'objectiu de fomentar l'interès de la societat per la ciència i el coneixement. S'adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves. 

El Departament de ciències experimentals de l'Institut, en col·laboració amb professors del departament de Tecnologia i els tutors de cada grup, enguany se suma en aquest gran esdeveniment fent activitats a tots els nivells d'ESO i Batxillerat del centre. Es farà una competició de cotxes fets amb materials reutilitzats.  De 1r a 3r d'ESO, l’alumnat hi participarà en horari de les matèries de física i química, biologia i geologia o tecnologia; a 4t d'ESO només hi participaran els alumnes que cursen matèries de ciències mentre que a Batxillerat, la participació és voluntària. 

L’objectiu final serà de fer una competició amb els cotxes de cada curs que es farà durant l'hora de tutoria de cada grup. 

En aquest enllaç podeu trobar més informació de les activitats.