L’exalumna Marta Arjona Blasco inaugura el curs 22/23 a CFGS

2022 10 03 Marta Arjona inauguració CFGS El 3 d’octubre, Marta Arjona Blasco, exalumna del nostre centre, va fer la xerrada d’inauguració del curs acadèmic 2022/2023 a l’alumnat de 2n dels cicles formatius de Grau Superior.

La Marta es va presentar com una persona que sempre ha perseguit els seus somnis. Per a ella no hi ha res impossible; pensa que cal que seguim el camí que ens apassiona per trobar la feina que ens permetrà sentir-nos realitzats. Per poder arribar-hi, la Marta va explicar que l’esforç, la formació al llarg de la vida, la cultura emprenedora i, sobretot, creure que tot el que fem tindrà sentit en el futur, són els arguments bàsics per trobar la feina de la nostra vida. Paral·lelament recomanà als alumnes que teixissin xarxes socials molt àmplies, que coneguessin gent de molts sectors i àmbits diferents, ja que això els permetrà enriquir aquest bagatge.

Va recordar el seu pas pel centre i s’identificà amb l’etapa que estan vivint en aquests moments. Els explicà que equivocar-se en l’elecció del futur educatiu no és necessàriament dolent, ja que forma part del camí de la vida i, de qualsevol cosa que facis, te n’emportaràs una experiència i, per tant, un aprenentatge.

El seu món ha girat sempre entorn a la imatge i el moviment; s’ha rodejat de dansa des dels dos anys i d’una càmera penjada al coll des dels 4. Després de graduar-se en Comunicació Audiovisual i Periodisme, el 2015 crea i dirigeix DansPXL, una productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques que s’ha focalitzat en la creació de videodansa. Les seves produccions han estat premiades i seleccionades per tot el món i també ha impartit conferències i cursos sobre la seva feina.

La xerrada va finalitzar amb un torn obert de preguntes. 

Moltes gràcies, Marta, pels teus consells! Segur que seran molt útils a tots els alumnes!