ReviScola 2022

2022 06 28 imatge reviscola

Com cada final de curs, us presentem el número de reviScola d’enguany. 

La revista de l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball ha sigut coordinada pel Departament de Llengua Catalana del centre, i elaborada amb la participació de tota la comunitat educativa, en un any de Decennals, al qual hem dedicat alguns dels nostres articles. Sobretot volem destacar dues de les entrevistes que s’hi refereixen: la del tenor Roger Padullés, que va preparar una Flauta màgica molt especial, i la de Mariona Escoda, feta quan tot just començava els càstings del programa Eufòria. La tercera entrevista és a la Carme Martí, autora d’Un cel de plom, la novel·la sobre la vida de Neus Català.

Us animem també a llegir el reportatge d’enguany, que hem dedicat a les xarxes socials, perquè en conegueu alguns aspectes que potser no sabíeu però, especialment, perquè sigueu conscients dels perills que comporten si no se’n fa un bon ús.

A més, com sempre, hi trobareu les seccions habituals: recomanacions, reflexions, opinions, còmics, etc. A més, també trobareu el quadern dels viatges que s’han fet.  

Aquí teniu l’enllaç amb tots els números editats fins ara. 

Us convidem a llegir-la!