9a Setmana de les Capacitats

2021 11 29 setmana capacitats cartellsDel 29 de novembre al 4 de desembre, Valls commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional amb la 9a Setmana de les Capacitats; està organitzada per les entitats vallenques que treballen amb aquest col·lectiu a través de la Taula de les Capacitats. La Setmana arrenca amb actes de caire reivindicatiu, divulgatiu i festiu que s’allargaran fins al desembre. 

La programació té com a objectiu aconseguir la plena inclusió del col·lectiu mitjançant el suport i visibilització de les accions de les entitats, serveis i persones amb diversitat funcional.

Des del nostre institut els alumnes de 2n del CFGS d’Ensenyament i Animació socioesportiva (EAS) han muntat una sessió d'esport adaptat per als alumnes de 2n d’ESO amb l'objectiu de donar a conèixer diferents esports adaptats i fer-los posar dins la pell de persones amb alguna diversitat funcional. Des del golbol per a persones amb discapacitat visual, passant per l'hoquei adaptat per a persones amb TDI o l’eslàlom amb cadira de rodes. A part, dins l'hora d'Educació Física, miraran vídeos relacionats amb el tema i es parlarà d'esport adaptat. 

Tenim clar que, per sensibilitzar, cal conèixer!