Game Over. No te la juguis

El vallenc Ferran Roca, que va en cadira de rodes com a conseqüència d’un accident, va venir dos dies al nostre centre per divulgar la campanya “Game Over. No te la juguis” entre els nostres alumnes: el 25 d’octubre parlà amb els de 2n curs de CFGM i el 31, amb els de 1r de Batxillerat. Aquesta xerrada forma part del Pla d'Acció Tutorial de l’Institut.

Els explicà que a Catalunya es produeixen cada any al voltant de 175 casos nous de lesions medul·lars i uns 420 de traumatismes cranioencefàlics amb lesions cerebrals com a conseqüència d’accidents de trànsit. Amb aquesta campanya –que també podem veure per televisió i als cinemes–, tant l'Institut Guttmann com el Servei Català de Trànsit pretenen evitar i reduir el nombre d'accidents de trànsit i de lesions irreversibles del sistema nerviós central.

Ferran Roca, a través de les seves paraules, va voler conscienciar els joves que certes conductes de risc (alcohol-drogues i conducció, no posar-se el casc ni el cinturó de seguretat...) es poden evitar. Aquest és l’eix fonamental d'aquesta campaya. Si voleu saber-ne més coses, podeu consultar la següent pàgina web: www.guttmann.com.

 GameOver2