Excel·lència de la qualitat en l’FP Dual

2022 11 10 EXCELLENCIA FPDUAL L’empresa ESSITY SPAIN SL, amb la col·laboració de l’Institut Jaume Huguet, han obtingut el certificat d'excel·lència de la qualitat en el Servei de l’FP Dual, és a dir, s’ha assolit el segell de màxima qualitat. Aquest reconeixement ha estat possible gràcies al desenvolupament amb la companyia sueca de la Formació Professional en el cicles de grau superior de Mecatrònica Industrial i d’Automatització i Robòtica. Essity i l'Institut van rebre aquest certificat durant la XX Jornada de la Qualitat a l'Ensenyament que es va celebrar el 10 de novembre a UAB de Barcelona.

Amb aquesta distinció, Valls esdevé capdavantera en la FP Dual; una altra vegada la Formació Professional de l’Institut Jaume Huguet s’ha mostrat com un bon instrument per a la preparació dels joves, cosa que els dona accés a un lloc de treball qualificat.

El servei d’FP Dual és un procés dintre de l’ensenyament-aprenentatge de l’Institut, implantat i certificat en el nostre sistema de gestió de la qualitat, basat en la norma ISO 9001, que es desenvolupa conjuntament amb les empreses. Per això s’ha creat un segell de qualitat i uns requisits que han de complir totes aquelles empreses que el vulguin aconseguir. El certificat ha estat emès per l’empresa APPLUS, després de la visita de l’equip auditor a l'empresa. ESSITY ha assolit el nivell màxim certificable.

D'aquesta manera, la formació professional de Valls fa un pas més cap a la integració del model coparticipat amb les empreses, avalat pel distintiu de qualitat assolit.