Jornada FP dual

2020 12 17 dual argologic 2 El 16 i 17 de desembre, l'empresa Argologic, SA organitzà un esdeveniment informatiu adreçat a la captació d'empreses potencialment col·laboradores a l'FP dual de l'Institut.

La jornada, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, es va fer al nostre centre i estava enfocada a la captació d'empreses per als cicles formatius de grau superior d'Automatització i Robòtica i de Mecatrònica Industrial. Els representants de les empreses interessades estaven convidats entre les 9 del matí i les 6 de la tarda, i s'establiren torns mitjançant cita prèvia al 977 600 938.

L’Institut Jaume Huguet aposta per l’FP dual en tots els cicles formatius que imparteix. La formació dual és una variant de la formació professional tradicional en què es combina la formació en els centres educatius i en una sèrie d'empreses adherides a aquests programes. D’aquesta manera l'alumne desenvoluparà els seus estudis tant al centre educatiu com a l'empresa, amb un nombre variable d'hores i de dies que està en cada lloc.  Això fa que les empreses disposin de persones qualificades adequadament per a les seves necessitats, i que els estudiants surtin de l’Institut Jaume Huguet amb una formació adequada de cara al món laboral que els espera.

{joomplucat:310 limit=4|columns=3}

2020 12 13 jornada dual ur

logos fse meyfp