Reconeixement a l'excel·lència de l’FP dual

fp reconeixementLa Formació Professional en la modalitat dual que s'imparteix a l'Institut ha estat reconeguda en el certamen Advanced Factories que es va dur a terme a Barcelona del 9 al 12 d’abril.

Els Premis Factories of the Future Awards estan organitzats per Advanced Factories amb l’objectiu de fomentar i promoure la innovació en el món industrial, i de promoure la implantació de la industria 4.0. Una de les categories noves d’enguany, promoguda per La Vanguardia, va ser és el reconeixement a l’excel·lència de l’FP industrial. Els centres de Formació Professional finalistes van ser reconeguts com a centres impulsors de la innovació i les noves tecnologies als seus cursos d’FP de les famílies professionals industrials. Juntament amb nosaltres, van ser reconeguts l'Institut Palau Ausit i l'Institut Alt Penedès.

L'acte de lliurament de guardons es va celebrar el 10 d'abril en el decurs d'un sopar a l'hotel Arts de Barcelona; fou presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón; hi assistí el director del nostre centre, Josep M. Soler.

L'Institut ha impulsat la modalitat dual des del curs 2013-2014 i ha afavorit la coparticipació de les empreses per aportar valor a la formació de l'alumnat i, així, incrementar la inserció laboral. En els darrers anys, en les àrees de mecatrònica, automatització, robòtica i fabricació mecànica, la inserció laboral és de prop del 100%.

 

IMG 7987 bis