Graduació d’FP Dual

L’acte va ser organitzat pels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona i hi van estar convidats els alumnes participants en el programa d’FP Dual, les famílies, els professors i les empreses col·laboradores.

L'obertura de l'acte va anar a càrrec de Valero Camps, inspector en cap dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Tarragona. Tot seguit, l'Escola de Música de Tarragona va interpretar diverses peces musicals, que van donar pas a la resta d’intervencions.

En primer lloc, Ángel L. Miguel Rodríguez, director de l'Institut Pere Martell, en representació de tots els centres participants; Àngels Mas Torrell, responsable de recursos humans de l'empresa IDIADA, i Amina Kaisser, alumna de l'Institut Comte de Rius, en representació de tot l'alumnat d'FP Dual d’aquesta promoció. Finalment, Laura Roigé i Pons, presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Tarragona, va intervenir com a padrina de la promoció 2016-2018 d'FP dual.

Després, seguint amb l'acte acadèmic, es van lliurar els diplomes a tot l'alumnat. Del nostre institut hi van ser presents alumnes dels CFGS d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives i de Mecatrònica Industrial; la resta d’alumnes que formen part del programa no hi van poder assistir perquè o bé estaven treballant o bé encara estaven acabant les pràctiques. Van estar acompanyats per diversos professors i tutors; per la cap d'estudis d'FP, Montserrat Velasco, i pel director Jordi Tuset.

Al tancament de l'acte, Imma Reguant Espinal, directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona va dirigir unes paraules a l'alumnat abans de fer la cloenda musical a càrrec de l'Escola de Música de Tarragona.

 

gradu FPDUAL DELEGADA

 

GRADUACIÓ DUAL 2

 

gradu FPDUAL PÚBLIC

 

gradu FPDUAL PRESIDÈNCIA

 

gradu FPDUAL TOTA LA PROMOCIÓ

 

gradu FPDUAL MÚSICS

 

gradu FPDUAL DELEGADA