Viatge de final d'estudis a Menorca

2022 06 07 4ESO MENORCA 13 RET

Els alumnes de 4t d’ESO han anat a Menorca de viatge de final d’etapa. El diumenge 5 de juny a la nit embarcaven al port de Barcelona de camí cap a l’illa, on van arribar al port de Ciutadella i es traslladaren a Cala en Porter. Van aprofitar el primer matí per anar a la platja, i, a la tarda, van caminar fins a la cala Ses Coves per visitar-hi la necròpolis talaiòtica.

L’endemà, un autobús els portà a la cala Galvans des d’on van iniciar la ruta del Camí de Cavalls fins a la cala de Son Saura. Després del pícnic de dinar, van visitar Ciutadella i van aprofitar per comprar-hi productes locals.

El 8 de juny van passejar en caiac pel Parc Natural de la Albufera de Ses Graus. Mentre uns feien la ruta caminant, els altres ho van fet navegant; finalment, van canviar els rems per les vambes per tornar al punt de partida. 

I el dia 9 s’acomiadaven de l’illa: van aprofitar per banyar-se a la piscina del hotel, van fer les últimes compres i van passejar per Cala en Porter, on estaven allotjats. L’autobús els va recollir al vespre per anar a l’aeroport. 

A mitjanit aterraren a Barcelona i, ja entrada la matinada arribaven a Valls, després d’haver gaudit d’uns dies a Menorca de relax, de contacte amb la natura i, sobretot, amb el mar.