Batxillerat: sortida al teatre i ruta Fabra per Barcelona

2021 10 20 TNC El 20 d’octubre els alumnes de Batxillerat de l'Institut van fer una sortida a Barcelona organitzada pel Departament de Llengua Catalana.

Al matí, van anar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) a veure La Víctor C. L’obra tracta sobre la vida de Caterina Albert i Paradís, l’escriptora que publicava amb el pseudònim de Víctor Català. L’obra va sorprendre els alumnes per l’espectacularitat de l’escenografia i per la manera de fer encaixar dalt de l’escenari l’escenificació dels contes de Caterina Albert enmig de la seva vida. Albert és una de les autores més importants de la literatura catalana.

Després de dinar, els alumnes van fer la ruta Pompeu Fabra (des de plaça Catalunya a l’Institut d’Estudis Catalans), una activitat preparada pels professors que consistí a visitar diferents llocs relacionats amb la vida de Fabra, el Modernisme i la llengua catalana. Dividits en grups, van haver d’anar a cadascun dels punts marcats en l’aplicació My Maps, fer-s’hi una fotografia de grup i respondre unes preguntes.

Va ser un dia ple d’activitats en què els alumnes van poder gaudir del teatre i de la capital catalana.

Alumnes de Periodisme - 1r Batxillerat

22 d’octubre del 2021

 

Algunes de les fotografies dels grups de 2n de BAT durant la Ruta Fabra

Algunes de les fotografies dels grups de 1r de BAT durant la Ruta Fabra