Maremar a Barcelona

2019 12 19 MAREMAR 1El dia 19 de desembre del 2019, el departament de Català va organitzar la sortida anual al teatre amb Batxillerat.

Al matí, van anar al Teatre Poliorama per veure l’espectacle Maremar del grup Dagoll Dagom; Maremar és un muntatge basat en música i lletres de Lluís Llach, a partir de l’obra Pèricles, el príncep de Tir, de William Shakespeare. Maremar és una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar, que va impressionar enormement els alumnes.

Després de dinar van completar la sortida amb una visita guiada a l’Ajuntament de Barcelona, on van poder passejar per alguns dels racons més emblemàtics: el magnífic Saló de Cent, una de les joies del gòtic català; el saló de la Reina Regent, que acull actualment els plens municipals, i el saló de Cròniques, amb els murals de Josep Maria Sert.

També van tenir temps encara per visitar alguns dels racons més emblemàtics del Barri Gòtic barceloní: la catedral, l’església de Santa Maria del Mar, el Born, etc. i de veure la decoració nadalenca de la plaça de Sant Jaume.