Nice One Barcelona

2019 11 28 NICE ONE GAMESEl 28 de novembre, es va anar a visitar la Barcelona Beyond Games World - Nice One, la fira del videojoc i de les experiències digitals.

Hi van anar els grups de 2n del CFGM d’Informàtica i els de les optatives de Tecnologia de 3r i 4t d’ESO.  

Al recinte de Fira de Barcelona, els alumnes van gaudir amb les novetats tecnològiques de la fira: experiències immersives, realitat virtual i augmentada, e-sports, els nous videojocs, escapes room, challenges, música, etc., moltes destinades a motivar-los per seguir la seva educació i formació professional en les disciplines STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, disseny/art i matemàtiques), i també per animar-los en aquest camp com una possible opció per al seu futur professional, un dels camps laborals que tenen més futur en el sector industrial, de mercat i en les universitats.

Al Nice One Barcelona hi participen les principals marques dels sector del videojoc i de la producció multimèdia, amb la participació de 27 empreses catalanes del sector en conjunt amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). S’hi mostren les novetats del sector en un espai de més de 60.000 metres quadrats.