Jornades d'esports de platja

platja aafe 1 Els alumnes de 2n del CFGS d’Activitats físiques i esportives (AAFE) van anar a Cambrils per fer el darrer crèdit del cicle: Activitats aquàtiques i a la platja.

Durant la setmana del 13 al 17 de maig, van tancar el curs i la seva formació al centre amb una sèrie d’activitats, entre les quals destaquem que el dia 15 van monitoritzar la jornada esportiva a la platja dels alumnes de 4t d'ESO; els van dirigir en diferents esports a la platja: futbol platja, vòlei platja, handbol platja i també ultimate, rugbi-flag i pales són les activitats que van practicar els alumnes de 4t i que van dirigir i coordinar els alumnes d’ AAFE.

Per tancar la setmana, el dia 17, van fer una activitat a les instal·lacions de Windcambrils, on van practicar diferents activitats aquàtiques: van provar de navegar en catamarà, van fer una sortida en caiac i ho van rematar introduint-se en la pràctica de l'standup pàdel. Va ser un matí ple de noves experiències, aprenentatges i molta diversió.

Amb aquestes activitats, els alumnes d'AAFE tancaran una etapa amb l'esperança que els obri moltes portes, ja sigui professionalment i/o a nivells d'estudis superiors.