Batxillerat al TNC

TNC CATALÀ 2El 20 de febrer, l’alumnat de Batxillerat va fer una sortida cultural a Barcelona organitzada pel Departament de Llengua Catalana.

Al matí, van anar al Teatre Nacional de Catalunya a veure l’obra La bona persona de Sezuan de Bertolt Brecht. L’obra els va agradar moltíssim ja que el muntatge és espectacular, i la combinació de text i música els van ajudar a fer més entenedor aquest text de Brecht, un dels dramaturgs i poetes alemanys més importants del segle XX. Cal destacar especialment l’actriu principal, Clara Segura, que hi fa una magnífica interpretació, sota la direcció d’Oriol Broggi, de la companyia La perla29.

 

 

 

 

TNC CATALÀ 1

 A la tarda, al CaixaForum, van fer una visita guiada a les exposicions Velázquez i Poètiques de l’emoció, i també van conèixer tots els detalls de l’edifici modernista que acull aquest centre cultural, l’antiga fàbrica tèxtil Casaramona, obra de l’arquitecte Puig i Cadafalch. L’exposició de Velázquez estava especialment indicada per als alumnes que cursen la matèria d’Història de l’art a 2n de Batxillerat, ja que l’autor és un dels prescriptius de cara a les proves de Selectivitat.

 

TNC CATALÀ 3

 

TNC CATALÀ 4