Barcelona Games World

Els alumnes van gaudir amb les novetats tecnològiques: els nous videojocs, les experiències multimèdia, desfilades, música, concursos i altres activitats lúdiques. A més, van poder participar en activitats destinades a motivar-los per seguir la seva educació i formació professional en les disciplines STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, disseny/art i matemàtiques), i també per animar-los en aquest camp com una possible opció per al seu futur professional.

Al BGW hi participen cada any les principals marques dels sector del videojoc (Nintendo, Namco, etc.) i s’hi mostren les novetats d’aquest sector en un espai amb més de 32.000 metres quadrats de superfície, cosa que fa que sigui la fira de videojocs més important de l’Estat. Està organitzada conjuntament per Fira de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona per potenciar el mobile gaming i impulsar la innovació de l’educació a l’aula a través d’un ampli programa d’activitats que fomenten l’aprenentatge a partir de l’ús del videojoc com a eina per a l’educació.

La sortida els va mostrar, doncs, un dels camps laborals que tenen més pes en el sector industrial, de mercat i en les universitats.

 

 

BCN GAMES