Participem en la VI Setmana de les Capacitats

Avui, 29 de novembre, els alumnes de 2n d’ESO han anat a les instal·lacions esportives del Vilar a participar en la Jornada “Adapta’t a l’esport”, que han monitoritzat els nostres alumnes de 1r del CFGS de Tècnic superior d’Ensenyament i Animació socioesportiva. S'espera que hi participin més de 400 alumnes dels centres de secundària de l'Alt Camp.

Aquesta setmana està organitzada per les entitats vallenques que treballen amb el col·lectiu de persones amb alguna discapacitat, i ho fan a través de la Taula de les Capacitats, formada per la Federació MESTRAL-Cocemfe de Tarragona, l’Associació Trèvol, la Fundació Ginac, l’Espai Actua, l’Associació Porta Oberta i els Castellers de la Il·lusió, en col·laboració amb el Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social de l'Ajuntament de Valls, el Patronat Municipal d'Esports, el Consell Esportiu de l'Alt Camp, i l’IES Narcís Oller i el nostre.

Dilluns passat van començar les activitats, que s’allargaran durant tota la setmana amb programes i tallers de caire reivindicatiu, divulgatiu i festiu. Tots els actes tenen l’objectiu d’aconseguir la plena normalització del col·lectiu en la societat mitjançant la informació i el suport de les accions de les entitats que treballen en aquest àmbit.

 

CAPACITATS 3

 

CAPACITATS 4

 

CAPACITATS 10

 

CAPACITATS 8

 

CAPACITATS cartell