AAFE a l’intercicles del Prat

En aquesta competició, que es va fer al CEM Sagnier del Prat del Llobregat, hi competíem trenta instituts diferents, els quals lluitàvem per tal d’aconseguir unes bones marques i, així, mostrar el nostre nivell i poder quedar en una bona posició.

Les jornades van ser dinàmiques; estàvem molt nerviosos perquè el dia que tan esperàvem des de principi de curs havia arribat. Tot el nostre grup vam ser un equip fort, ens vam unir i vam donar suport als companys que els tocava competir: els animàvem i confiàvem en ells.

En les proves, vam obtenir resultats molt bons, i alguns de no tan bons, però sempre ens els vam prendre sempre amb positivitat ja que vam donar tot el que podíem donar i ens vam deixar la pell prova darrere prova.

Un cop acabades les jornades vam sentir satisfacció d’haver pogut fer totes les proves, i de saber que aquell dia que tant temíem havia acabat. Hores després el nostre tutor ens va comunicar que continuàvem a primera divisió, que estàvem en novena posició i que havíem acumulat 18.185,5 punts. En aquell moment ens vam omplir de alegria, perquè havíem aconseguit el nostre objectiu i tots junts sabíem que podíem arribar a obtenir aquests resultats.

Mónica Montero Martínez -1r d’AFEE

 

INTERCICLES

 

INTERCICLES 2