Exporecerca Jove

L'alumna de 2n de Batxillerat Isona Ferré Cebrian ha presentat el seu treball de recerca a l'Exporecerca Jove que s’ha fet a la universitat La Salle Campus Barcelona durant els dies 7, 8 i 9 de març. 

L’Exporecerca Jove és una fira de recerca internacional oberta al públic que se celebra des de l’any 2000 en la qual joves de secundària i batxillerat d’arreu del món presenten els seus projectes d’investigació durant tres dies en estands personalitzats per ells mateixos amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer la seva recerca al públic visitant.

El treball de la Isona té com a títol  "El TCF15 i les cèl·lules mare leucèmiques: una nova realitat per a la Leucèmia Mieloide Aguda?". La part pràctica del treball la va realitzar durant dues setmanes de juliol al laboratori Rodriguez-Fraticelli de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB). Aquesta oportunitat la va aconseguir a través de la Fundació La Pedrera mitjançant el programa Crazy About Biomedicine que va estar cursant durant el 2023.