Matrícules d’Honor Batxillerat 2022

2022 06 02 MATRÍCULES HONOR ret

Després de l’avaluació final de 2n de Batxillerat, l’Institut ha pogut concedir tres matrícules d’honor a les alumnes que han acabat els seus estudis de Batxillerat amb les millors mitjanes d’expedient acadèmic. 

Les alumnes que han obtingut aquesta acreditació són: Núria Besantes Bulló i Laura Rodríguez Duran, que volen fer el grau de Medicina a la Universitat Rovira i Virgili, i Ivet Segú Torné, que vol fer el grau de Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Totes tres rebran el diploma acreditatiu de la Matrícula d’Honor durant  l’acte acadèmic de la festa de graduació de final de curs que farem al pati de l’Institut el divendres dia 17 de juny.

La Matrícula d’Honor és un reconeixement a l’excel·lència en els estudis, un premi a l’esforç fet durant els dos anys del Batxillerat, que els ha permès aconseguir una mitjana superior al 9 en els seus estudis; aquesta acreditació, a més de mostrar el seu brillant expedient acadèmic, els permetrà gaudir de la gratuïtat en la matrícula del primer curs de carrera universitària. 

Enhorabona, Núria, Laura i Ivet, per aquests magnífics resultats! L’esforç continuat durant els dos anys de Batxillerat ha obtingut la recompensa que desitjàveu!

2022 06 02 MATRÍCULES HONOR 2