Molts premiats en l’Impuls FP 2022

2022 05 26 premis impulsFP 12 ret

El 26 de maig a l'Antiga Audiència de Tarragona, es van lliurar els Premis ImpulsFP 2022. Aquests premis són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l'alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. També es reconeix la tasca docent a través de les iniciatives que es desenvolupen en els centres, estimulant el treball per projectes, l'acció tutorial, la inclusió, etc.; en definitiva, es reconeix la millora en la qualitat de l'ensenyament.

El nostre centre va aconseguir premis en els projectes següents:

-1r premi al millor projecte d'Innovació de Grau Superior, amb el projecte Turisme de Km 0, que va ser portat a terme pels professors de la família professional d'Informàtica Joan Dalmau, Laura López i Ferran Urgell.

-2n premi al projecte d'emprenedoria de Grau Mitjà, amb el projecte ECOBOLI que van desenvolupar els alumnes de 2n del CFGM d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques Miguel A. Arispe, Pol Avellà, Jon Gil, Julià Oller, Carlos Santos i David Valls.

-2n premi al millor projecte d'emprenedoria de Grau Superior, amb el projecte Emprovador de roba i accessoris esportius virtual que va fer la nostra alumna de 2n del CFGS d'Ensenyament i animació socioesportiva Aina Palau.

-2n premi com a tutora dels dos dels 2ns millors projectes d'Emprenedoria de Grau Mitjà i Grau Superior a la professora Sara Álvarez pels treballs del mòdul d'Empresa i Emprenedoria al CFGM d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques i al CFGS  d'Ensenyament i animació socioesportiva.

-1r premi al millor projecte d'Excel·lència Professional de Grau Mitjà alprojecte Soldadura intel·ligent 4.0 que ha dut a terme el professor Jordi Reverté de la família de Fabricació Mecànica.

Enhorabona a tots els premiats!