Andreu Montserrat Roig guanya el Catskills d'Instal·lacions elèctriques

2021 06 28 CATSKILLS ANDREU Andreu Montserrat Roig, alumne del CF de Grau Superior d'Automatismes i Robòtica Industrial de l'Institut Jaume Huguet de Valls, va guanyar el campionat Catskills d'Instal·lacions elèctriques que es va celebrar a Llinars del Vallès el dia 28 de juny. El campió del Catskills queda classificat per participar al campionat d'Espanya d'Instal·lacions elèctriques SpainSkills que se celebrarà a Madrid a finals d’any.

La competició consistí a preparar una instal·lació elèctrica, realitzant tota la mecanització de canalitzacions i tubs, el muntatge dels quadres de comandament i protecció i també la programació del sistema domòtic per tenir-la automatitzada.

L’Andreu va ser capaç de fer-la de manera segura i eficient, fent funcionar correctament tots els dispositius en el temps estipulat.

La segona posició del campionat va ser per al representant de l'Institut de l'Hospitalet i la tercera per a la representant de l'Institut de Badalona.

Enhorabona, Andreu, i et desitgem molta sort a Madrid!