24 hores d'innovació

2019 12 18 24 h innovació 1Alumnes del CFGS d’Automatismes i robòtica industrial participaren en les 24 hores d'innovació a Barcelona.

Roberto Carlos Rojas, Angello Rafael Brito i Kevin Holgado, alumnes d’aquest cicle de grau superior, van participar, el 18 de desembre en les 24 hores d’innovació amb l’objectiu de donar resposta a 24 reptes empresarials en només 24 hores. Aquests reptes són de diferents especialitats: màrqueting, informàtica, salut, fabricació, electrònica, automoció o química, per exemple.

Així doncs, les seves solucions podien ser diverses: productes, software, serveis o creacions artístiques; no hi ha límit per a la creativitat i originalitat. Van haver d’idear, prototipar i presentar una solució al repte que havien escollit, i per a fer-ho, tenien a la seva disposició diferents eines que els ajudaren a elaborar-la.

Els participants realitzaren la presentació de la solució en només tres minuts davant de la resta d'equips participants, acompanyants i representants d'empreses col·laboradores que van valorar cada grup.