Entrenaments catskills

2019 12 10 CATSKILLS SOLDADURA 1 Entre el 10 i el 12 de desembre es van fer els entrenaments catskills del Departament de Fabricació Mecànica.

Enguany s'estrena una nova actuació de cara a la preparació dels alumnes d'Ensenyaments professionals per a la seva participació a competicions d'excel·lència professional, dins del programa dels Campionats d'FP de Catalunya, Catskills.

Durant els mesos de novembre i desembre es duran a terme entrenaments d'skills de 38 modalitats diferents per tot el territori català.

Aquests entrenaments serviran perquè els alumnes es familiaritzin i es preparin per a les properes competicions i perquè puguin fer un bon paper en les proves estatals i internacionals.

El Departament de Fabricació Mecànica del nostre institut participa en tres skills.

-Skill de soldadura: els entrenaments es van fer els dies 10 i 11 desembre a l'institut Pere Martell de Tarragona; hi participaren Llorenç Masdeu i Miguel Angel Ibarra, que actualment cursen 2n del CFGM de soldadura i caldereria i que són tutoritzats pel professor Jordi Reverter.

 

-Skill CNC, que es va fer el 12 de desembre al nostre institut; aquest skill està organitzat pel professor expert Jesús Rovira i hi participà l'alumne Marc Rodríguez, que actualment cursa 2n del CFGS de Programació per a la producció en fabricació mecànica.

 

 

-Skill de Disseny en fabricació Mecànica, que es va fer a Barcelona el 12 de desembre. Hi van anar els alumnes Jordi Cabanes i Alexander Arche, de 1r del CFGS de Disseny en fabricació mecànica, acompanyats del seu tutor David Borràs i l'expert Lleonard Ruiz.

 

2019 12 12 SKILL BARCELONA

 

Des del Departament de Fabricació Mecànica donem molts ànims als nostres estudiants i felicitem el professorat per la seva tasca.