Premis de Recerca de la Universitat de Lleida

2019 11 29 premis uni lleida 3 Rita Andreu Sans, Ariadna Domènech Segú i Elisenda Plana Armengol han obtingut guardons de recerca a la Universitat de Lleida.

Totes tres van ser alumnes de 2n de Batxillerat del nostre centre el curs passat i, el 29 de novembre, van recollir els guardons de la 16a edició dels Premis de treballs de recerca de la Universitat de Lleida a l'Auditori del Centre de Cultures d’aquesta ciutat.

Els guardons són per a Rita Andreu Sans, pel treball “Antibiòtics: una mort anunciada? Estudi sobre l'efecte bactericida de l'all, del romaní i la farigola”, que va ser tutoritzat per la professora Anna Robledo; Elisenda Plana Armengol, pel treball “La vida eremítica a les comarques de Tarragona”, que va ser tutoritzat per la professora Elisabet Gallardo, i Ariadna Domènech Segú, pel treball “Les persones refugiades cap a Europa: atansant aquest problema al jovent”, que va ser tutoritzat per la professora Núria Estruch.

En aquesta 16a edició dels Premis a Treballs de Recerca d'estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior de la Universitat de Lleida (UdL), el jurat ha reconegut 36 estudis; aquests guardons estan dividits en vuit àrees: salut i nutrició; juridicoeconòmica i turisme; educació, psicologia i treball social; tecnològica; agroalimentària, veterinària i forestal; arts i humanitats; gènere; i cooperació i desenvolupament.

Som un dels centres que tenim més alumnes premiades (per damunt nostre hi ha un centre que té vuit premis, un que en té quatre, i un altre que, com nosaltres, en té també tres).

Cal destacar, a més, que les noies han arrasat en aquesta edició com a millors investigadores de secundària, ja que han aconseguit la majoria de guardons.

Enhorabona, Rita, Ariadna i Elisenda!