L’Institut rep les medalles d’or

Els alumnes de l’Institut que havien de rebre les medalles d’or són Xavier Insa Batalla per l’especialitat de Disseny de producte industrial – CAD, que no va poder ser present a l’acte, i Guillermo Martínez Aguilar per l’especialitat de Mecanitzat amb fresadora i tornejat CNC. El Guillermo va assistir a l’acte acompanyat pels professors experts del Departament de Fabricació Mecànica de l'Institut, Lleonard Ruiz, Josep M. Magrinyà i Irene Teruel; per la cap d’estudis d’FP, Montserrat Velasco, i pel director del centre, Jordi Tuset.

Durant el seu parlament, el conseller Bargalló emplaçà els joves a seguir preparant-se per a la competició internacional i afirmà que “èxits com el vostre ens ajuden a prestigiar la formació professional”. Catskills és un campionat de formació professional que permet mostrar les habilitats i les competències dels alumnes que hi participen. Amb aquest acte es vol reconèixer el treball dut a terme pels alumnes participants, pels professors tutors i experts, per les empreses col·laboradores i pels instituts organitzadors del campionat nacional de Catalunya Catskills 2018.

El campionat de Catalunya de formació professional, que se celebra cada dos anys, permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition. Té com a objectiu principal, promoure l’alta qualitat dels estudis de formació professional que es duen a terme en diferents centres educatius del territori, impulsar, promoure i prestigiar la formació professional i crear xarxes de col·laboració entre els centres, el professorat participant i les empreses del sector.

En acabar l’acte, els assistents van poder intercanviar impressions amb els responsables de la direcció General de Formació Professional i amb el mateix Conseller; finalment, es van fer una foto de grup amb tots els alumnes medallistes del Catskills 2018, i, després, el Conseller es va voler fer una foto amb la representació de l’Institut Jaume Huguet de Valls.

Enhorabona, Xavier i Guillermo per la medalla aconseguida!

 

CATSKILLS MEDALLES Conseller i Guillermo Martínez

 

CATSKILLS MEDALLES xavier