Catskills d’Informàtica

catskills 2018 jordi fortJordi Fort i Jordi Gibert, alumnes del CFGS d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, van participar en el campionat Catskills d’Informàtica.

Jordi Fort va aconseguir la quarta posició en la modalitat d’Aplicacions de software, i Jordi Gibert una bona posició en la modalitat de Suport de xarxes.

Tot i que no han estat classificats en les tres primeres posicions, els volem felicitar especialment perquè han estat seleccionats entre els millors del centre, i perquè van aconseguir una bona posició en aquesta competició de la formació professional catalana.

Les proves d’aquesta especialitat van tenir lloc el 21 de juny a l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat; durant les proves, van estar acompanyats per les seves tutores, les professores Noèlia Tuset i Laura López.