L’Institut, amb un 100% d’aprovats a les PAU, supera la mitjana de Catalunya

 

innovacióUna vegada publicats els resultats de les darreres Proves d’Accés a la Universitat, l’Institut, amb un 100% d’aprovats, supera la mitjana de Catalunya.

 

Entre els alumnes presentats a les PAU, l’alumna Clàudia Vidal Garriga ha obtingut la nota més alta a la fase general, un 8,400. L’alumna, que ha cursat el Batxillerat de Ciències i Tecnologia, ha obtingut totes les notes entre el set i el nou i mig. La Clàudia ha manifestat la seva intenció de cursar Odontologia a la Universitat de Barcelona.

Cal fer també una menció especial de l’alumne Ferran Beltran Torrellas, que té la nota més alta d’accés a la universitat de l’Institut Jaume Huguet, un 12,716; ha cursat el Batxillerat de Ciències i Tecnologia, i vol cursar el doble grau de Dret i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

L’Institut fa un reconeixement especial a l’esforç demostrat per tots els alumnes i manifesta la seva satisfacció ja que aquests resultats demostren l’aposta que fem per la qualitat i l’excel·lència en l’ensenyament. Enhorabona a tots!