IV Premi de curtmetratges

Es van lliurar els premis només per dues categories, la de 1r d'ESO i la de 2n i 3r, perquè els de la categoria de 4t d’ESO ja s'havien lliurat en l’acte de graduació del passat 6 de juny. Els guanyadors van ser Ester Farré, Yeray Ramírez, Eloi Singla, Joan Tous i Joan Carles Dalmau per la pel·lícula Johnny Kebab (enllaç), i l'accèssit (del concurs Fonix en anglès) fou per a Marina Vidal i Núria Pujol per la pel·lícula Healthy Planet.

Durant la gala es van projectar els tràilers dels curtmetratges finalistes i, a continuació, es van anunciar els guanyadors i els accèssits de cada una de les categories.

La pel·lícula premiada a 1r d'ESO es titula La Patufeta i la mongetera màgica, dels alumnes Ainhoa Morgado, Maria Miracle i Adrià Garci. Els accèssits són per a La Bella i la Bèstia, de Raquel Armengol, Laura Alexandria i Paula Blanch, d'una banda, i, de l'altra, La chica terrorífica, de les alumnes Marta Sanvidal, Laia Soriano i Laura Soriano.

Pel que fa a la categoria de 2n i 3r d'ESO, el primer premi ha estat per a Malas bromas, de Paula Olivé, Ariadna Montalà, Lídia Aguilera i Helena Salvat, alumnes de 3r d'ESO. El curtmetratge guanyador d'un accèssit és Vive y deja vivir  d’Andrea Cobo, Berta Fort i Andrea Godoy, de 2n d'ESO.

Aquest acte és el resultat de la feina que han fet els alumnes a les classes de castellà i de català per treballar el text narratiu i dialogat, l'expressió oral, el llenguatge audiovisual i la integració de les TIC com a eina didàctica.

 

CURTS 1

 

CURTS 2

 

CURTS 3

 

CURTS 4

 

CURTS 5