Dinar de Nadal 2023

El dia 20 de desembre, en el marc del dinar de Nadal del professorat, vam celebrar l’acte de jubilació del professor Juanjo García.

Abans, però, es va fer un petit acte d’agraïment a la Dolors Castillo, la conserge que ha obtingut un destí en un altre centre.

A més, vam homenatjar la professora Rosa Manchobas amb motiu dels 25 anys de trajectòria docent al Jaume.

Finalment, començà l’acte de jubilació del Juanjo durant el qual el director en va recordar la trajectòria com a professor de la família professional d’electricitat durant 22 anys; a més ha estat tutor d’FP i, des de l’any 2010, coordinador d’FP, tasca a través de la qual ha gestionat les relacions amb les empreses i els convenis de pràctiques, tant a la Formació Professional com les estades a l’empresa de l’alumnat de batxillerat. El director, en representació del centre, li va lliurar la placa de reconeixement institucional, i després el professor Daniel Flores, cap del departament d’electricitat, va recordar amb emoció la seva tasca al centre i li va donar el regal que entre tot el claustre li havíem preparat.

A continuació el Juanjo va adreçar unes paraules a tots els companys presents —106 persones—, i explicà la seva trajectòria durant els més de 40 anys de professió docent per donar pas a un resum de les emocions que va viure durant el dia anterior, un dia molt emotiu per a ell ja que va ser el seu darrer dia de classe.

Moltes gràcies a tots tres per la vostra dedicació al centre i, Juanjo, et desitgem que et vagi molt bé la nova etapa de la vida que comences a partir d’ara. Recorda que el Jaume Huguet sempre serà casa teva!